Почетна Тагови Dark mode

Таг: dark mode

Dark Mode пристигнува и на Instagram

0
Instagram е последната во низата апликации кои активираа Dark Mode опции. Доколку користите бета верзија на апликацијата Instagrаm, на својот уред имате Android 10...

Google воведе dark mode за апликацијата Gmail

0
Компанијата Google почна да воведува dark mode за својата апликација Gmail за оперативните системи Android и iOS. Од Google соопштија дека тие кои користат...

Facebook воведе dark mode за Messenger

0
Компанијата Facebook продолжува да ја развива апликацијата Messenger со намера фокусот да биде ставен на четот, а сега го исполнува ветувањето дека ќе воведе...