21 C
Skopje
сабота, август 15, 2020
Почетна Тагови Wi-Fi

Таг: Wi-Fi

Тестирање и оценување на четири рутери за безжичен Интернет од шестата...

Тестиравме четири Wi-Fi 6 рутери на компаниите Extreme Networks, Cisco, EnGenius и Meraki за да откриеме дали овие пристапни точки ги исполнуваат ветувања...

Шери Веи, EnGenius решенијата се одлично имплементирани во многу македонски компании!

Каде се движи wi-fi светот? Одговорот на ова интригантно прашање го дава Шери Веи , генерален менаџер на EnGenius Networks Europe B.V. (Senao Group)...

Пристигна новата генерација Wi-Fi – ќе се конектираат до четири пати...

Добра вест за сите кои често ја користат Wi-Fi технологијата за поврзување на уредите - пристигна нова, значително унапредена верзија на Wi-Fi и со...

Лош Wi-Fi на отворено? Причина – традиционалниот пренос на податоци. ...

EnGenius ја инкорпорираше функцијата EnJet во своите решенија од точка до точка и од точка до повеќе точки (ENS500EXT-AC, ENS500-AC, EnStation5-AC, EnStationAC и ENH500)....

Корисни апликации за пронаоѓање на бесплатни Wi-Fi мрежи

Ви се случува често да барате безжична мрежа која е сигурна и квалитетна? Наместо да барате сами, инсталирајте некоја од овие апликации или пристапете...

Таписерија за ѕид ги претвора Wi-Fi сигналите во уметнички дела

Една од причините зошто пристапот до Интернет го сфаќаме како нешто што мора да го имаме, е затоа што е Интернетот е невидлив. Овој...

НАЈПОПУЛАРНИ