-2.2 C
Skopje
четврток, јануари 27, 2022

Средба на израелски инвеститори со македонски компании

Kabtel desktop

Средба меѓу израелски инвеститори и македонски компании – корисници на  Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) денеска ќе се одржи во просториите на Фондот.

На средбата на израелските инвеститори ќе им бидат претставени можностите за инвестиции во земјава, а македонските компании ќе имаат можност за директни средби на кои ќе ги презентираат своите бизнис проекти.

На настанот ќе се обратат Дан Ориан, Амбасадор на Државата Израел и Јован Деспотовски, директор на ФИТР.


Сподели!

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!