Со овие револуционерни тркала нема да осетите ниедна дупка на пат

- Advertisement -

Maxion Flexible Wheel  се автомобилски тркала кои се навистина револуционерен изум. Тркалата се направени со користење на посебна технологија за апсорбирање на ударите од дупките по патот. Благодарение на технологијата на Michelin наречена Acorus тркалата се флексибилни и се прилагодуваат на површината без оштетување.
На тркалата се поставени две посебни гумени прирабници кои го апсорбираат шокот од нерамните патишта. Дупките на патиштата прават голема штета на автомобилите секоја година. Со Maxion Flexible Wheel ќе го решите проблемот со нерамните патишта и ќе заштедите на поправки за автомобилот.

Bendable Wheels

A wheel flexible for all roads via Maxion Wheels

Posted by Interesting Engineering on Петок, 18 јануари 2019

Сподели!
- Advertisement -