25 C
Skopje
четврток, јуни 4, 2020

МИ-ДА Гранд Моторс на нова, модерна локација и со нова понуда

Kabtel desktop

Овластениот импортер и сервисер на возилата од марката на Ford, МИ-ДА Гранд Моторс, започна со работа на својата нова локација, во комплетно нов, атрактивен продажно-сервисен објект, кој воедно е и еден од најмодерните објекти во нашата земја.

Новиот дом на Ford Македонија е направен по премиум стандарди на вкупна површина од 9600 м2, од кои затворен објект на 2640 м2 и располага со Ford салон од 450 м2 каде сите потенцијални сопственици ќе може да се запознаат со најновите модели и технологии на Ford, како и Ford сервис од 1300 м2 каде веќе-постоечките сопственици на Ford ќе добијат висококвалитетни сервисни услуги по врвни стандарди.

Новиот дом на #Ford во Македонија

Ви го претставуваме новиот дом на Форд – Мида Гранд Моторс Со изложбен салон на површина од 450 m², модерен механичарски и лимаро-фарбарски сервис на 1.300 m² површина и приватен паркинг со капацитет од над 100 возила; овој нов Ford центар ќе ги задоволи вашите автомотивни потреби по најновите стандарди.Посетете не и испробајте ги моделите од моменталната акциска понуда: https://ford.mk/home-sweet-ford

Posted by Ford Macedonia on Недела, 13 октомври 2019

Отворањето на овој објект се совпаѓа со 25-годишнината од присуството на Ford во Македонија и преселувањето на нова локација не значи само преселба на возилата и инвентарот, ниту значи единствено нови канцеларии за нашите вработени. Тоа е всушност согласно деловната стратегија на групацијата, која е во насока на континуиран раст, ефективно работење и подобрување на нашите услуги, па убеден сум дека и нашите сегашни и идни клиенти ќе го препознаат нашиот стабилен чекор напред. Оттука, возбудлив и остварлив Ford кој овозможува профитабилен раст за сите е всушност и дел од мисијата на МИ-ДА Гранд Моторс и верувам дека со оваа нова локација, ќе успееме омилениот Ford да го направиме и подостапен за сите“, изјави Дритон Заири, генерален директор на Ford Македонија.

Новата локација на Ford Македонија се наоѓа на ул. „Босна и Херцеговина“ бр. 1, односно на крстосницата со Булевар „Словенија“, а покрај Ford салонот и сервисот, истата располага и со модерно опремено и пространо приемно одделение и паркинг за над 100 места. Во склоп на новиот објект ќе почне да функционира и брендот за користени возила „Аутото“, со кој се овозможуваат одлични услови за набавка на половни возила, како и гаранција до 1 година.

Истовремено, по повод на отворањето на новиот објект и 25 годишното присуство на пазарот, компанијата ја најави и својата најнова кампања Home Sweet Ford, која овозможува големи попусти и подароци за сите потрошувачи, а трае сѐ до крајот на 2019 година.

Во рамки на кампањата, за сите возила достапни на залиха, следуваат попусти од најмалку 15%, зависно од моделот, а за одредени модели следуваат и подароци како зимски гуми, каско осигурување, кровни носачи и сл. За корисниците на сервисните услуги на Ford, исто така следуваат бројни подароци и изненадувања.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •