Користете ги поволностите на myWorld и патувајте секогаш безбедно и безгрижно со travelWorld

- Advertisement -

Сонувате за егзотична плажа, адреналинска скијачка патека или посета на некоја светска метропола? Го планирате вашето следно бизнис патување? Без грижи, препуштете ја вашата доверба на тимот на travelWorld.

travelWorld e меѓународна онлајн платформа, специјално дизајнирана да ги задоволи вашите желби и потреби. Предводена од тим кој зад себе има 25 годишно искуство со претприемништво, хотелиерство и туризам, travelWorld нуди широка понуда на хотели, апартмани, хостели и друг тип на сместувачки капацитети. Платформата ги следи сите светски трендови, овозможува брза, лесна и сигурна резервација, а благодарение на големата мрежа на партнерства и соработки, тимот на travelWorld ви нуди најниски цени.

- Advertisement -

Она што е интересно, е што од 2019 година, travelWorld официјално стана дел од групацијата мyWorld (МАЈВОРЛД), која брои повеќе од 15 милиони корисници и повеќе од 150 илјади Трговски партнери кои се членови на најголемиот клуб за лојалност, Cashback World. Сите корисници кои веќе имаат, или ќе направат свој профил, можат да користат дополнителни бенефиции како повраток на средства и собирање на Shopping Points кои можат да ги искористат подоцна.

Користете ги поволностите на мyWorld  и патувајте секогаш безбедно и безгрижно со travelWorld!

Сподели!
- Advertisement -