Оваа апликација е најмногу бришена апликација во 2023 година

- Advertisement -

Некои податоци онлајн покажаа дека Instagram е апликацијата која најмногу се бришела во 2023 година. Податоците за тоа се појавија на Twitter, а ги сподели Илон Маск, кој коментираше и дека овие информаци се прилични интересни.

Некои веб страници за технологија пишуваат дека речиси 1 милион луѓе секој месец пребарувале на Google како може да се избрише апликацијата Instagram.

После Instagram, втора апликација која најмногу се бришела изминатата година е Snapchat. Потоа следуваат X (Twitter), Telegram, Facebook, Tiktok, Youtube, Whatsapp и Wechat, од кои секоја се бори со свој дел од незадоволството на корисниците.

- Advertisement -

(Index.hr)

(фото: Pixa Hive)

Сподели!
- Advertisement -