Доживејте ја иднината на технологијата и бизнисот на WITCON 2024

- Advertisement -

На 18-ти мај, подгответе се да бидете дел од епицентарот на иновациите додека WITCON 2024 се одвива во хотел Мериот, Скопје. WITCON не е само конференција; тоа е конвергенција на умови, идеи и можности, каде што најновата технологија и бизнис се судираат за да ја обликуваат иднината.

Придружете ни се за цел еден ден исполнет со одлични клучни говорници, остроумни панел-дискусии и практични искуства споделени од индустриски лидери и визионери. Без разлика дали сте искусен претприемач, нов стартап или ентузијаст кој сака да ги истражи границите на технологијата, WITCON ветува искуство како ниеден друг настан во регионот.

- Advertisement -

„Како амбасадор на Women in Tech Macedonia, возбудена сум што за втор пат организираме еден настан од вакви размери, со толкав број на говорници и публика која со нетрпение ја очекува конференцијата! Оваа конференција не е само за следење на најновите трендови, туку за поттикнување заедница на иновации и соработка. Придружете ни се додека тргнуваме на патување за редефинирање на иднината” на технологијата и бизнисот, токму овде во нашиот град. Воедно, би сакала да изразам и огромна благодарност до сите наши спонзори, соработници и поддржувачи без кои ова немаше да можеме да го реализираме“, вели Моника Ризовска Таневска, амбасадор на Women in Tech Macedonia & глобален Community Director на Women in Tech.

Не пропуштајте ја вашата шанса да бидете дел од овој револуционерен настан. Обезбедете го вашето место на WITCON 2024 денес и бидете во првите редови на утрешните иновации! Купете го својот билет на https://bileti.mk/e/WITCONtech

- Advertisement -

За повеќе информации посетете го овој линк https://womenintech.mk/events-2/

За WITCON:

- Advertisement -

WITCON е врвна технолошка и  конференција посветена на истражување на пресекот на иновациите, технологијата и претприемништвото. Секоја година, WITCON обединува индустриски лидери, експерти и ентузијасти за да разменуваат идеи, да создаваат партнерства и да инспирираат промени. Со динамична постава на говорници, панел дискусии и можности за вмрежување, WITCON е крајната дестинација за оние кои би сакале да ја обликуваат иднината на технологијата и бизнисот. Атмосфера од предходната конференција.

Сподели!
- Advertisement -