14 C
Skopje
петок, мај 7, 2021

Tesla ќе претвори 50.000 домови во Австралија во генератори на соларна...

Педесет илјади домови во Јужна Австралија наскоро ќе добијат соларни панели и батерии на Tesla како дел од планот на компанијата да се трансформираат...

Швеѓаните имаат ново хоби – џогирање и истовремено собирање отпад

Plogging (плогинг) е фитнес тренд кој ќе ви помогне вам и на животната средина да се одржувате во здрава форма. Скандинавците ја измислија оваа...

НАЈПОПУЛАРНИ