Почетна Тагови компании

Таг: компании

Сите мерки од петтиот пакет ќе бидат достапни за компаниите

0
Дел од средствата од петтиот пакет  мерки веќе се операционализирани. Од 160 милиони евра се платени концесиите на 120 медиуми во земјава, еден дел...

Манова: Дигиталниот идентитет овозможува без физичко присуство да се завршат важни...

0
Деновиве „Мастеркард“ и Владата потпишаа Меморандум за разбирање со што Македонија станува една од првите земји во светот, каде целото население добива можност за...

Вкупно 45 компании аплицираа по новата скратена постапка во Фондот за...

0
Четириесет и пет домашни компании ја искористија можноста да аплицираат преку новововедената скратена „Fast track“ постапка на Јавниот повик за кофинансирани грантови за технолошки...

Вкупно 250 компании од индустријата ќе бидат обврзани да инвестираат во...

0
Компаниите со закон се обврзуваат да инвестираат во енергетска ефикасност Досега во реализацијата на проктот доброволно се вклучени 21 компанија од металургијата енергетиката и фармацијата,...

Огнен Огненоски: бонитетните оценки кои ги нуди БизнисMрежа.мк помагаат во носење...

0
Таргет Груп е компанија која постои од 2012 година, формирана од двајца млади луѓе, Огнен Огненоски и Бојан Џиков, кои и покрај тоа што...

Лиценцираниот софтвер е инвестиција, а не трошок за фирмите

0
Легалниот софтвер пред сѐ подразбира сигурност. Штом сме на интернет сите сме отворени и ранливи. Секое електронско плаќање подразбира врата низ која сајберкриминалците...

Зошто е поедноставно и поевтино бекапот на податоци да се аутсорсира...

0
Бекапот има многу поголемо значење од тоа што луѓето обично му го препишаат! Без функционален бекап не можете да обезбедите континуитет на постоење на документите....

Vip воведува дигитална платформа наменета за сите деловни корисници

0
Со цел засилување на процесот на дигиталната трансформација во општеството, телекомуникациската компанија Vip оди чекор понапред и своето портфолио го збогатува со дигитална платформа...

Димитар Јаневски: B-Up им помага на компаниите да „не скокаат од...

0
B-Up e компанија (дел од Inbox архивскиот дата центар) која нуди бекап за компании и е постојан партнер на своите клиенти, на кои не само што им...

Најуспешна компанија за 2017 година според СКСЗМ е НЕПТУН

0
Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија денеска ги објави ТОП 100 најуспешните албански компании во Македонија. Овој настан е реализиран по осми пат и го...