Почетна Тагови Atomico

Таг: Atomico

Хрватска сѐ поактуелна за големи стартап фондови како Seedcamp

0
Seedcamp, каде што инвеститор е и еден од поголемите европски стартап фондови, Atomico, досега годишно имаше околу дваесет инвестиции, од кои осумнаесет во југоисточна...

Стартапите од Хрватска досега имаат привлечено 100 милиони долари инвестиции

0
Хрватските стартапи досега имаат привлечено дури 100 милиони долари инвестиции, објави најголемиот европски фонд за ризичен капитал кој инвестира во стартапи, Atomico. Тоа е...

Дали новата Силиконска долина може да се роди во Европа?

0
Европа станува најдинамичното подрачје во светот кога е во прашање технолошкиот сектор и полека се создаваат предуслови токму во Европа да се роди новиот...