Почетна Тагови China Mobile

Таг: China Mobile

Извршена првата операција на мозок преку 5G на пациент оддалечен 3.000...

0
Доктор ја направи првата операција во светот на мозок преку мобилната мрежа 5G. На пациент со Паркинсонова болест му бил вграден имплант во мозокот...