Почетна Тагови Live View

Таг: Live View

Google Maps воведе навигација во затворени простори

0
Компанијата Google вредно работи за апликацијата Google Maps да биде што покорисна и повремено воведува нови опции. Една од новите опции штотуку стана достапна....