Македoнски Телеком организира возбудлива потрага по новиот iPhone X

- Advertisement -

Македонски Телеком го објавува почетокот на највозбудливата и најголемата потрага по скриено богатство во Македонија – новиот и неодолив iPhoneX.  Сите корисници на Македонски Телеком коишто сакаат да се вклучат во оваа возбудлива потрага најпрвин ќе треба да се регистрираат преку веб страницата osvojx.mk.
Регистрацијата, која започнува денеска, се прави преку Фејсбук профил, при што при пријавувањето за натпреварот корисникот треба јавно да објави своја фотографија во која ќе ја имитира буквата „X“ со своето тело. Доколку пријавата е валидна, корисникот ќе добие потврда со што ќе може да учествува во потрагата за iPhone X.

Големата потрага е закажана за 26.11.2017 година во 11 часот на плоштад Македонија во Скопје. Повеќе информации за правилата може да се најдат на следниот линк: osvojx.mk. Дополнително, корисниците можат да ја следат возбудата и на фан страницата https://www.facebook.com/TelekomMK/.
Долгоочекуваниот iPhoneX пристигнува во земјава и ќе им биде на дофат само на најупорните и најснаодливите учесници во потрагата. Вклучете се во потрагата и очекувајте добра забава!

Сподели!
- Advertisement -