Google ги групира најдобрите апликации од Google Play во посебна категорија

- Advertisement -

Google претстави нова секција во својата „продавница“ за апликации за Android. Таа ќе ги содржи најдобрите апликации кои се избрани од тимот на компанијата, известува AndroidPIT.

Апликациите во секцијата Android Excellence се избираат од вистински вработени во компанијата, а не од алгоритми. Изборот се ажурира редовно, и сите апликации се потврдени како безбедни и квалитетни.

- Advertisement -

Според Google, ова се апликации кои треба да бидат пример за другите. Еве кои се избрани за пролетта 2018 година:

Апликации:

- Advertisement -
 • Adobe Photoshop Lightroom CC
 • Dashlane
 • Hostelsworld
 • iCook
 • Keeper Password Manager
 • Keepsafe Photo Vault
 • Mobisystems OfficeSuite
 • PhotoGrid
 • Runtastic Results
 • Seven – 7 Minute Workout Training Challenge
 • SoloLearn: Learn to Code for Free
 • Tube Map
 • WPS Office

Игри:

 • Angry Birds 2
 • Azur Lane
 • CodyCross
 • Into the Dead 2
 • Little Panda Restaurant
 • MARVEL Contest of Champions
 • Orbital 1
 • Rooms of Doom
 • Sky Dancer Run
 • Sling Kong
 • Soul Knight

 

- Advertisement -

 

Сподели!
- Advertisement -