ВИДЕО: Pronto Bev ќе ги излади вашите пијалаци за само 30 секунди

- Advertisement -

Pronto Bev е преносен гаџет кој е создаден за овие топли летни денови. Има вграден термометар со кој ја мери температурата на пијалакот кој сте го ставиле во него и моментално почнува да го лади додека не дојде до совршената температура за пиење. И тоа за само 30 секунди ќе можете да се напиете чаша пијалак изладен на температура како да пиете чаша со мраз.

Сподели!
- Advertisement -