5.1 C
Skopje
среда, декември 11, 2019

ВИДЕО: Машината Tanco ги обвиткува балите од сено за неколку секунди

Kabtel desktop

Компанијата Tanco произведува професионални машини за балирање сено. Нивните машини овозможуваат автоматизација на целиот процес и скратување на времето потребно за складриање на сеното и негова заштита од надворешните влијанија.

Машината на видеото е Tanco VaariWrap од S Series. Сите функции на машината се контролираат преку единствен хридрауличен блок и овозможено е прилагодување на брзината на работа.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •