ВИДЕО: Младиот иноватор Иван Мрвош во една минута открива како да бидете успешен претприемач

- Advertisement -

Велат дека добрите совети вредат злато и дека никогаш не застаруваат. Токму тоа важи за видеото во прилог, кое го направи младиот иноватор Иван Мрвош во просториите на неговата компанија Includе.

Иако видеото е старо година и полoвин,  не беше објавено досега. Направено е за потребите на Европската банка за обнова и развој, но. Без оглед на тоа дали сте млад претприемач или едноставно сакате да научите нешто, погледенете го видеото подолу.

- Advertisement -

Сподели!
- Advertisement -