Уште седум дена до официјалниот избор Мажи на годината во Македонија за 2019

- Advertisement -

Уште само 7 дена не делат од официјалниот избор за Мажи на годината 2019 година во Mакедонија. Во среда (27.11) во DoubleTree by Hilton Skopje со почеток од 20 часот ќе се бираат Мажите на годината за 2019. Како и минатата година и оваа на оваа гала вечер ќе присуствуваат голем број на познати лица од бизнис секторoт, политиката, како и од јавниот живот.

И оваа година како и минатата ќе се бираат најуспешните мажи во неколку категории:

- Advertisement -

Маж на годината за 2019

Маж со трајни вредности

- Advertisement -

Менаџер на годината

Менаџер на годината до 40 години

- Advertisement -

Менаџер странец на годината

Млад менаџер

Маж со најголем придонес во културата

Маж со најголем придонес во спортот

Маж со најголем придонес во општеството

Маж со најдобар стил

Маж според социјални медиуми

Хедонист на годината

Маж на годината во избор на организаторите

Изборот на мажи на годината  кој има за цел да ги мотивира  сите мажи кај нас, се одржува втора година по ред, а и оваа година водител ќе биде Миа Костова, која со сигурност ќе ја направи оваа вечер навистина за паметење.

За прв пат оваа година во соработка со ТВ 24 секој од вас ќе има можност настанот да го проследи на малите екрани. Изборот Мажи на годината е поддржан од Пивара Скопје, Schweppеs, DoubleTree by Hilton Skopje, Орбико, Shell, Anabella, Gabiacci, Best Way Investment, Range Rover и Jaguar, Medisei и Panthenol Extra, LGA, Фабрика Карпош.

Сподели!
- Advertisement -