21 C
Skopje
вторник, август 11, 2020

Како Американците поправаат дупки на пат

UAKS desktop

Ова е неверојатниот „американскиот фластер за патишта“. Додека традиционалните начини на поправање на дупките на патиштата вклучуваат само пополнување на дупките со асфалт, со што не се решава причината за проблемот, овој „фластер“ се поставува врз пополнетата дупка за да се спречи водата да навлезе во шуплините.

На овој начин се продолжува времетрањето на полнењето во дупките и се спречува уништувањето на автомобилите. Дупките по патиштата се одговорни за голем процент од штетата која се прави на автомобилите, а нечесто можат да предизвикаат и посериозни проблеми како сообраќајни незгоди.

American Road Patch

This road patch helps extend the life of the repair by keeping the water out.More info: http://bit.ly/2VI3xYT

Posted by Startup Selfie on Среда, 04 декември 2019

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •