11.7 C
Skopje
среда, ноември 20, 2019

Професор Огнен Спасовски: Комуникациската технологија може да ни го подобри животот,...

Последниве дваесет години сме сведоци на големи технолошки напредоци. Светот во кој живееме веќе не е ист. Се соочуваме со огромни промени, а дигитализацијата...

Деспина Стојановска:Технологијата е дел од нашиот живот и не треба во...

Интервју со психолог Деспина Стојановска за улогата на технологијата во животот на децата! Кој е Вашиот општ став во врска со тоа децата да се...

НАЈПОПУЛАРНИ