Почетна Тагови Airbn

Таг: Airbn

По Гугл, и Airbnb на удар на Европската Унија

0
Европската комисија ја обвини Airbnb, онлајн платформата за резервација на туристичко сместување, поради повреда на правото на ЕУ. Поточно, Европската комисија смета дека Airbnb ги крши правилата...