Почетна Тагови Cleansbot

Таг: Cleansbot

Cleansbot е првиот робот во светот кој ги уништува бактериите во...

0
Сите знаеме колку може да бидат валкани хотелите каде што престојувале и голем дел од луѓето прават дезинфекција на се што би можеле да...