Почетна Тагови #FITRClassroom

Таг: #FITRClassroom

#FITRCLASSROOM: Македонија со национална стратегија за вештачка интелигенција

0
Предизвици и можности со кои се соочуваат иновативните компании од областа на вештачка интелигенција во Република Северна Македонија беше темата на последниот #FITRClassroom, организиран...