Почетна Тагови Gunrid

Таг: Gunrid

ВИДЕО: Икеа направи завеси кои ќе го прочистуваат воздухот

0
ИКЕА наскоро ќе почне да ги продава своите завеси кои го прочистуваат воздухот благодарение на површината обложена со минeрали кои ги разложуваат најчестите загадувачи....