Почетна Тагови Komunicira.me

Таг: Komunicira.me

Кomunicira.me e нова бесплатна апликација за инклузија на лицата со оштетен...

0
Komunicira.me е апликација која ќе ја сруши комуникациската бариера меѓу лицата со оштетен слух и остатокот од светот. Оваа бесплатна апликација им овозможува на...