Почетна Тагови Lindt

Таг: Lindt

Швајцарскиот град Олтен целосно прекриен со чоколада после дефектот во фабрика...

0
Швајцарскиот град Олтен остана прекриен со парчиња чоколада откако се случи дефект во фабриката за чоколади на Lindt. Жителите на градот ги затекна неверојатна...