Почетна Тагови LinkeIn

Таг: LinkeIn

Директорот на LinkedIn порачува: Ова се трите трендови кои ќе го...

0
На конференција во Нешвил директорот на LinkedIn, Џеф Винер, со публиката го сподели своето видување на најбитните трендови кои влијаат на глобалниот пазар на...