Почетна Тагови Maple Bear

Таг: Maple Bear

Канадското училиште Maple Bear, најголемата глобална франшиза на полето на образованието,...

0
Подготвувањето на децата за доживотно учење, успех и станување на глобален граѓанин, претставува темел на канадската едукативна методологија, која ја направи Канада една од...