Почетна Тагови ULEZ

Таг: ULEZ

Лондон е првиот град во светот кој доби градска зона со...

0
Лондон официјално стана првиот град во светот кој доби зона со ултраниска емисија на гасови или ULEZ. Зоната е активна цело време и ноќе...