Нов бренд: Fingerprint го носи македонскиот шарм испечатен на маица!

- Advertisement -

Fingerprint е името на новиот бренд на македонското модно небо. Премиерно промовиран на неодамнешниот Skopje Fashion Weekend, со својата прва едиција наречена Macedonian beauty – овој нов бренд како тема ги зема македонскиот дух и нашите македонски одлики.

Fngerprint  на уникатен начин го покажува пред македонската јавност и светот она што ја прави Македонија различна од другите, па за инспирација ја земаат храната, историјата, сегашноста, сонцето, па и ракијата!

- Advertisement -

Освен што основниот производ изгледа одлично, воведуваат и новитет со нивните креативно осмислени продажни места, промоција и ексклузивни пакувања… што Fingerprint како бренд го прави успешно заокружен концепт кој е одлично дизајниран и осмислен.

- Advertisement -

Сите дизајни од едицијата Macedonian beauty може да се погледнат на следниов ЛИНК.

Сподели!
- Advertisement -