Со Mastercard® Wizz Air кредитна картичка од Комерцијална банка патувате и ги планирате следните патувања

- Advertisement -

Во периодот кога се интензивираат патувањата до блиски и далечни дестинации, кога започнуваат уписите на универзитетите ширум светот, им се остваруваат соништата на возрасните и помладите генерации за авантури и егзотични доживувања, Комерцијална банка АД Скопје ни ја претставува новата Mastercard® Wizz Air, првата и единствена кобрендирана картичка со авиокомпанија во Македонија. Со оваа картичка патувате, но ги планирате и следните патувања.

Mastercard® Wizz Air ги нуди сите бенефиции на кредитна картичка прифатена секаде во светот, но и одлични предности и бонуси кои се достапни преку специјалната Програма за лојалност, а тоа се:

- Advertisement -
  • Гратис 600 поени за добредојде (1 поен е еднаков на 1 денар)
  • Бесплатно групно членство во WIZZ Discount клубот за пониски цени за корисникот на картичката и 5 патници кои патуваат со него (редовна цена од 60 евра годишно)
  • Бонус поени со секое купување: – 4% од износот на трансакција направена на www.wizzair.com                        – 2% од износот на сите други трансакции
  • Дополнителни картички за најблиските и многу други поволности.

Сите детали за картичката и Програмата за лојалност се достапни на следниот линк, а аплицирањето се врши преку експозитурите и филијалите на Комерцијална банка.

Сподели!
- Advertisement -