ВИДЕО: Покривка за кола која ќе ја заштити од поплава

- Advertisement -

Ова е Flood Guard. Функционира како кеса за вкумирање, меѓутоа за вашиот автомобил. Го штити автомобилот од опасни временски услови.

Flood Guard ја прекрива целата кола, а многу лесно се поставува. Има и посебен каиш со кој се прицврстува за да биде уште побезбедна.

- Advertisement -

Оваа прекривка е одлична особено за региони каде што често има урагани.

Car cover for flood

Anti-flood car cover that protects your vehicle from flood disaster.

Posted by Startup Selfie on Петок, 04 јануари 2019

Сподели!
- Advertisement -