ВИДЕО: Повеќе не мора да трошите пари во салон – со овој принтер сами ќе си испечатите дезен на ноктите

- Advertisement -

O’2Nails Mobile Printer го печати секој дезен на вашите нокти. Тоа може да биде некоја фотографија со лик, цветен дезен, геометриски фигури – се што ќе посакате. Се што треба да направите е да изберете боја, фотографија или дезен од вашиот телефон, да ја прилагодите големината на вашите нокти и за неколку секунди да биде испечатено на вашиот нокт.

Принтерот се поврзува со вашиот телефон преку Bluetooth. Но, не мора секогаш да бирате од фотографиите на телефон затоа што самиот O’2Nails има бројни шеми и шари од кои можете да изберете. Никогаш порано не било полесно сами да ги направите ноктите какви што отсекогаш сте посакувале и најбитно од се е што секогаш ќе бидете уникатни.

- Advertisement -

Mobile Nail Art Printer

Mobile printer lets you print any design on your nail in seconds.

Posted by Startup Selfie on Вторник, 26 февруари 2019

Сподели!
- Advertisement -