Новитети од MyWorld: Пазарувајте безбедно од удобноста на вашиот дом и користете ги бенефитите на Cashback World

- Advertisement -

Доколку сте член на најголемата заедница за лојалност Cashback World, веќе знаете дека на изненадувањата и бенефитите им нема крај! Неодамна излезе нашата глобална онлајн продавница myWorld.com која најпрво започна во Австрија, Германија, Италија, Норвешка, Полска и Словенија, но со тек на време се прошири и во Португалија, Шведска, Словачка, Чешка и Швајцарија.

Со широк асортиман на производи и услуги, коректен однос со продавачите и чесен и фер третман кон купувачите, myWorld.com ги издигнува стандардите на онлајн пазарите на едно повисоко, врвно ниво.

- Advertisement -

myWorld.com нуди одлични можности за пазарување онлајн и е во соработка со најголемата куповна заедница во светот Cashback World која брои повеќе милиони регистрирани членови низ целиот свет. При купување од онлајн платформата myWorld.com, за секој купен производ, секој од вас добива Cashback во износ од 3% и дополнителни Shopping Points, кои ќе бидат кредитирани на вашата лична сметка..

Бидете во тек, зграпчете ги трендовите на модерното живеење. Станете дел од најголемата куповна заедница во светот и  користете ги бенефитите на  Cashback World.

- Advertisement -

Наскоро, myWorld.com достапна и во Р.С.Македонија.

Сподели!
- Advertisement -