Владимир Tрајковиќ и „Make-Up Symmetry“ е спој за да се искористат заедничките вредности на иновација и стремежот кон промена

- Advertisement -

„The Founder Games“ се истакнува како еминентна сцена за претприемачи кои сонуваат за големи работи, окупирајќи 20 од најперспективните стартапи спарувајќи ги со 20 водечки ментори во индустријата. Ова реално шоу за претприемачи не само што ги воведува гледачите зад сцената на стартап животот, туку и создава мост кон исклучителната награда: патување во Силиконската Долина за победничкиот тим, отворајќи ја вратата кон остварување на американскиот сон.

Дел од ова натпреварување е тимот на „Make-Up Symmetry“ под менторството на Професор Владимир Трајковиќ, истакнат академик и технолошки претприемач кој со своето опсежно искуство и објавени трудови докажува дека страста кон образованието и иновациите е клучот кон успехот. Спојот меѓу Владимир и „Make-Up Symmetry“ е стратегиски избор, намерно направен за да се искористат заедничките вредности на иновација и стремежот кон промена. Владимир, со својата богата кариера како академик и предприемач, претставува идеален ментор за „Make-Up Symmetry“, стартап кој револуционира образованието во областа на убавината преку вештачка интелигенција. Нивното менторство е природен симбиоза на искуство и новаторство, создавајќи моќна комбинација која ги поттикнува сите учесници да ги прескокнат своите граници.

- Advertisement -

„Make-Up Symmetry“, револуционира образованието во убавината со туторијали генерирани од вештачка интелигенција за беспрекорна апликација на макијаж и совети за нега на кожата. Овластувајќи корисници од сите возрасти и полови, го зголемува самодовербата и знаењето преку персонализирано водство. Нивната уникатна визија и потенцијал за промена се во центарот на вниманието во „Founder Games“, каде што се подготвени да ги прифатат предизвиците и критиките од шест-члено жири, демонстрирајќи ги своите напори и адаптации во текот на шоуто.

Ова шест-члено жири, составено од искусни индустриски лидери и иноватори, игра клучна улога во „Founder Games“, обезбедувајќи строга, но конструктивна оценка на секој стартап. Нивната експертиза и совети се клучни за развојот на учесниците, нудејќи им шанса да ги усовршат своите презентации и бизнис планови пред конечното презентирање на настанот „Longest Pitch Marathon“.

- Advertisement -

„Founder Games“ е шоу за претприемачи кои сакаат да ги надминат своите граници и да се истакнат во конкурентниот свет на стартапите. Со шансата да ја истражат Силиконската Долина и да се поврзат со водечките иноватори и инвеститори, победничкиот тим ќе добие не само престиж, туку и практични ресурси за да го забрза својот раст и развој.

Ги покануваме сите заинтересирани за претприемништво и иновации да бидат дел од ова возбудливо патување со „Founder Games“. Ова е вашата шанса да застанете рамо до рамо со најуспешните умови во стартап заедницата и да зачекорите кон остварување на вашите претприемнички соништа.

Сподели!
- Advertisement -