Почетна Тагови гласовен асистент

Таг: гласовен асистент

Возачите на BMW ќе можат да му се пожалат на автомобилот...

0
Развојот на технологијата во иднина цеосно ќе ја смени автомобилската индустрија и нашите навики затоа што кога ќе завладеат беспилотните автомобили со патиштата, нема...

Францускиот малопродажен синџир Auchan воведе гласовен асистент за избор на вино

0
Во соработка со Google Home францускиот малопродажен синџир Auchan го лансираше првиот гласовен четбот асистент за вино и храна, кој купувачите ќе ги советува...

Google Assistant ќе зборува околу триесет јазици до крајот на годинава

0
Виртуелниот личен асистент на Google кој се активира гласовно, до крајот на годината би требало да зборува околу триесет светски јазици меѓу кои и...