Почетна Тагови Carbon Robotics

Таг: Carbon Robotics

Робот за еден ден може да го уништи плевелот на површина...

0
Без оглед на тоа дали ги сакате или ве плашат, роботите стануваат се покорисни, а еден од нив е идеален за користење на фарми....