Почетна Тагови Carbon Tracker

Таг: Carbon Tracker

До 2030 година побарувачката за нафта во светот ќе се намали...

0
Ненадејната транзиција кон електрични возила, која ќе биде предводена од Кина, ќе го намали глобалниот раст на побарувачката за нафта за 70% до 2030...