Почетна Тагови Madeira Startup Retreat

Таг: Madeira Startup Retreat

Македонскиот стартап When In X прогласен за еден од најдобрите 200...

0
When In X повторно ја освојува Европа. По успешниот настап на најголемата конференција за технологија, иновации и маркетинг Web Summit во Лисабон оваа година, македонскиот стартап беше избран меѓу победниците на Madeira...