Instagram филтрите ќе можe да се користат и во видеа во живо

- Advertisement -

Популарната социјална мрежа за фотографирање и снимање видеа Instagram воведе промена која ќе израдува многу корисници на оваа платформа. Имено, Instagram ја претстави опцијата за користење на филтри за време на видеа во живо односно при популарната опција Live.

Тие ќе можат да се менуваат за време на емитувањето и  ќе бидат слични на оние што можат да се користат и при објавување фотографии.

- Advertisement -

(n1info.com)

 

Сподели!
- Advertisement -