Ова е најфункционалната клуб-масичка

- Advertisement -

Дизајнирана за дигитален животен стил, масичката Sobro е пример за мебелот од иднинатa. Обичната клуб масичка која минатиот век изгледала како обично четириаголно или тркалезно парче дрво сега е витински центар на домот кој се конектира со се.

Sobro е паметна клуб масичка која е во склад со модерниот начин на живот. Фиоките на масичката не се обични туку се замислете – вграден фрижидер за чување на вашите пијалаци ладни и при рака. Освен тоа, има Bluetooth звучници, приклучоци за полнење телефони и други гаџети и вградени ЛЕД светла.

- Advertisement -

Оваа масичка може да биде најкорисната и најпрактичната иновација за дневната соба од измислувањето на далечинскиот управувач .

Сподели!
- Advertisement -