12.8 C
Skopje
недела, мај 28, 2023

„Мобидониа“ е македонски „направи сам“ систем за креирање мобилни апликации

Мобидониа  е онлајн креатор на iPhone, iPad, iWatch, Android и Windows Phone мобилни апликации. Станува збор за „направи сам“ систем којшто е лесен за...

Ова е креаторот на македонското сино и зелено вино

Боите на виното се од растителни екстракти и се сосема природни, а што е најважно немаат вкус и мирис, туку се потполно неутрални, вели ...

Првата македонска крафт-пиварница “Темов“ со нови планови – следува производство на...

Првата македонска крафт пиварница „Темов“ произведува 17 различни пива, од најсветло до најтемно Богатство на вкусови и бои се произведуваат во првата крафт пиварница во...

Иновативните илузии на Кристиан Шопов едуцираат со еколошки пораки

Идејата ми е да се ребрендирам во еко или зелен илузионист кој ќе промовира екологија преку своите настапи. Ако до сега целта ми...

Сузана Димитриевска: Профитабилно земјоделство е можно само со примена на софтвер...

Со инвестирањето во паметна технологија, земјоделците, освен што добиваат високо квалитетни производи, имаат и време за сите активности што се очекуваат од еден современ...

„Наша Добра Земја“ продава органска свежа храна произведена само од македонски...

 Во продавницата на задругата може да се купи свежо и сезонско овошје и зеленчук, мед, бадеми, лешници, ореви, сите типови на брашна, леб, пченица,...

Carrie е македонско ИТ решение за заштеда на ресурси во здравствените...

Carrie е изум што ќе го штеди времето и ресурсите во здравствените установи. Наша задача е да ги искористиме ресурсите на дофат и да...

Николовски: СМД Смарт Електроникс го претвори бојлерот на Леов во SMART...

„Паметниот бојлер“ на Леов, за кој СМД Смарт Електроникс го изработи целосниот хардвер и софтвер, како и мобилната  апликацијата овозможува контрола на бојлерот...

„Inception Enterprises“ гради таленти кои ќе креираат иновативни решенија во дигиталната...

Главни постулати на нашата компанија се талент менаџмент, дигитална иновација и дигитална продукција, а преку овие бизнис процеси развиваме иновативни платформи и програми...

Михаил Матески, Гринтех: 5.000 тони пластични шишиња ги претвораме во успешен...

Компанијата „Гринтех Мк“, лидер во Македонија во рециклирање пластика, е дел од „Грин група“, најголемата групација за рециклирање пластика во Југоисточна Европа. Во Романија...

НАЈПОПУЛАРНИ