Почетна Тагови Airbnb

Таг: Airbnb

Ако планиравте кратко патување за Нова година преку Airbnb, заборавете на...

0
Airbnb усвои нови правила за изнајмување сместување за време ан новогодиѓните и божиќните празници со цел да спречат забави и големи собири кои може...

Airbnb излезе на берза – вреди двапати повеќе од најголемиот хотелски...

0
После првиот ден тргување на берза вредноста на Airbnb изнесува повеќе од 86 милијарди долари. Таа бројка е неверојатна со оглед на тоа дека...

Airbnb забрани правење забави во недвижностите што ги изнајмува

0
Платформата за инзајмување приватно сместување Airbnb одлучи да забрани организирање какви било забави во недвижностите што ги нуди. Исто така, во една недвижност ќе...

Airbnb ќе забрани изнајмување цели куќи на помлади од 25 години...

0
Најпознатата платформа за изнајмување, ќе забрани помлади од 25 години во Шпанија, Велика Британија и во Франција да изнајмуваат цели куќи со цел да...

Airbnb отпушта една четвртина од вработените

0
Дигиталната платформа за резервација на сместување Airbnb објави дека че отпушти 25% од вработените затоа што очекуваат годинава приходите за им се преполоват поради...

Додека туризмот пропаѓа, руралните предели на САД се најпопуларна дестинација на...

0
Корона вирусот прво и најсилно ги погоди индустриите за туризам, патување и сместување, а денес речиси нема индустрија која не е засегната и загрозена...

Airbnb ве носи два месеци бесплатно на Бахамите

0
Arbnb е во потрага по пет лица кои се подготвени да остават сè што прават во моментов и да тргнат на бесплатно двомесечно патување...

Напишете писмо и освојте ноќевање во куќата на Јулија во Верона...

0
Каде е најромантичното место да се помине Денот на вљубените? Се разбира, на местото каде што почнала најпознатата љубовна приказна во светот - таа...

Airbnb сега ви овозможува да земете часови по готвење со локалните...

0
Aко сте патувале во некоја земја, а не сте се прејале со локалната храна, сега Аirbnb сака ви помогне не само да ја пробате...

Airbnb ја презеде апликацијата за хотелски соби со попуст HotelTonight

0
Airbnb ја презеде HotelTonight, апликацијата за пронаоѓање хотелски соби со попуст, затоа што сака повеќе да се вклучи во бизнисот со резервирање престој за...