Почетна Тагови Commerzbank AG

Таг: Commerzbank AG

Комерцијална банка наградена од Commerzbank AG, Frankfurt

0
Комерцијална банка АД Скопје е добитник на наградата Commerzbank’s  STP Excellence Award за 2017 година, како признание за брзината и квалитетот на меѓународните плаќања. Оваа...