Десет закони за маркетинг на социјалните медуми

0
Искористете ја моќта на содржините и маркетингот на социјалните медиуми и помогнете си да ја зголемите публиката и корисничката база на драматичен начин. Но,...

Како да си го организирате денот за максимална продуктивност?

0
Најуспешните претприемачи остануваат организирани и фокусирани бидејќи следат рутина. Дали сте вие еден од нив? Кога имате многу обврски кои знаете дека ве чекаат наредниот...

Интернет нештата се клучни за дигитална трансформација на работењето

0
Компаниите треба да се подготвуваат за период во кој дигитализацијата на работењето може да зависи од интернет нештата Распространетоста на Интернет нештата расте константно, а...

Tip of the Week: невозможно vs возможно

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...

Шест совети за безбедно користење на WiFi мрежи

0
Бесплатните WiFi мрежи можат да бидат супер ако сакате да заштедите на податoчниот сообраќај, но потребно е да се биде навистина внимателен. Еве неколку...

Стипендии во вредност од 1.600 евра за HR Академија од Clear...

0
 Повикот за стипендии за есенската генерација за 2017/2018 година за HR Академијата е отворен. Доделуваме две целосни и четири делумни стипендии. Вредноста на целосните...

Флексибилноста е неопходна за успех. Еве и зошто

0
Повеќето претриемачи го почнуваат своето патување со идеја за тоа што сакаат да прават. Тие имаат една слика за тоа како ќе изгледа нивниот...